top of page

Ernes in Den Bosch speciaalzaak voor de stoffering van uw woning, kantoor of praktijk. Met een deskundig team bieden wij de mogelijkheid tot een totaal interieur. Door onze interesse en kennis op de diverse vlakken geven wij op alle fronten advies, waarbij wij u helpen met het verfraaien van de ruimte. Kom langs voor de diverse mogelijkheden voor uw situatie op het gebied van raamdecoratie, vloerbekleding, behang en verf. 

Ernes Den Bosch heeft de totaal oplossing voor u.

Verfbenodigdheden

Verf
Een kleurtje op de muur kan net het verschil maken in je interieur. Voor het mengen van kleuren tot advies over de juiste kleurkeuze kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over ons verf assortiment.

Behang
Van behang met een printje tot een subtiel behang met een structuur, onze behang collectie is breed en erg divers. Klik hier voor meer informatie over ons behang assortiment.

Trapezium3-R6UC.jpg
7541-1.jpg

Vloeren
Van pvc visgraat tot betonlook vinyl, aan vloeren is er genoeg keuze. Heeft u advies nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar om de juiste vloer te vinden. Klik hier voor meer informatie over ons vloeren assortiment.

Raamdecoratie
Met de juiste raamdecoratie kunt u optimaal genieten van het daglicht in huis. Daarom kijken wij graag mee op een passend product te vinden. Klik hier voor meer informatie over ons assortiment in raamdecoratie.

RB_1888.jpg
Romo

Gordijnen
Gordijnen geven veel sfeer in huis, een belangrijk element in je interieur. Met ons brede assortiment aan gordijn stoffen zijn er veel opties mogelijk. Klik hier voor meer informatie over ons vloeren assortiment.

bottom of page